11 C
Pécs
szombat, október 19, 2024
KezdőlapHírzónaSegítik a családokat

Segítik a családokat

A pécsi székhelyű Zöld – Híd Alapítvány 47 millió forint támogatást nyert családi életre neveléssel kapcsolatos tevékenységei megvalósítására. A „Zöld Családi KÖZ-PONT” Zöld Családi erőforrás központ kialakítása és fejlesztése a Pécsi Kistérségben elnevezésű pályázat 18 hónapon tart, 2013 márciusa és 2014 augusztusa között, a Pécsi Kistérségben.

A projekt célja a kistérségben élő családokat támogató gyakorlati szolgáltatások kialakítása, a gyermekvállalás és a munkavallás összeegyeztetését elősegítő-valamint a családi életre neveléshez kapcsolódó szolgáltatások nyújtása a Pécsi Kistérség családjai számára.

Az áprilistól induló Öko – Kuckó Pécsi Zöld Játszóház az alapítvány székhelyén, Pécsett a belváros szívében fog működni, elősegítve a szülők számára a munkavállalás és a gyermeknevelés összeegyeztetését. A játszóház szolgáltatásai közt szerepel tanácsadás a szülők számára a gyermekek napközbeni ellátásával, családpolitikai támogatással, munkaerő-piaci problémákkal és lehetőségekkel kapcsolatban; gyermekfelügyelet; valamint a családok számára megszervezett szabadidős programok (ingyenes családi napok Öko-Kuckó Családi Kör néven, fejlesztő foglalkozások).

A szolgáltatások igénybevételéről tájékozódhatnak az alapítvány honlapján, illetve következő elérhetőségek valamelyikén.

Telefon: 72/236-236; E-mail: [email protected]

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő