5 C
Pécs
vasárnap, október 20, 2024
KezdőlapHírzónaA lakosok segítségét kérik

A lakosok segítségét kérik

A Pécsi Rendőrkapitányság nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozásának megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen személy június 27-én egy óra körüli időben Pécsett közlekedett az Izabella utcában a Lőtér utca felől a Diána tér irányába az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, piros színű személygépkocsival.

Haladása során a Diána térre jobbra szabálytalanul nagy ívben kanyarodott, mely során a járműve bal oldalával áttért a szemközti sávba, és érintőlegesen meglökte a vele szemben szabályosan haladó, balra kanyarodó kerékpárost, aki az ütközés következtében elesett.

A rendőrség kéri, hogy aki a balesetnek szemtanúja volt, a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon vagy telefonon munkaidőben a 06-72-504-400/14-82-es melléken, vagy az ingyenes hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107, 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő