5 C
Pécs
vasárnap, október 20, 2024
KezdőlapHírzónaEgy hónapon át fosztogattak

Egy hónapon át fosztogattak

Rablás, jármű önkényes elvétele és öt rendbeli lopás elkövetésével gyanúsították meg a Pécsi Rendőrkapitányság munkatársai azt a két férfit, akiket július 10-én fogtak el és állítottak elő a rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 20 és 18 éves elkövetők az elmúlt egy hónapban Pécsett két alkalommal próbáltak meg járókelőktől táskát eltulajdonítani, egyszer gépjárművet kötöttek el, és négy lopás írható a számlájukra.

Úgy tűnik a két fiatalember nem hagyott ki egyetlen lehetőséget sem, hogy pénzhez jusson. Előfordult, hogy lakásból loptak el különböző műszaki cikkeket, szobakerékpárt, ruhaneműket vagy parfümöt, de olyan eset is volt, amikor egy társasházi lakás bejárati ajtajában hagyott indítókulccsal elvitték a tulajdonos autóját. A boltokban felállított automatákat sem kímélték, azokat is kifosztották.

Elfogásukat követően a fiatalembereket gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A Pécsi Rendőrkapitányság nyomozói kezdeményezték a gyanúsítottak előzetes letartoztatását.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő