16 C
Pécs
hétfő, október 21, 2024
KezdőlapAbszolút NőIrodai cukiságok

Irodai cukiságok

Az irodában üldögélni minden nap egy idő után elég unalmassá válik. Ám ha színes, jópofa dolgokkal veszed körül magad, sokkal jobb lesz ránézni az asztalodra. Az Abszolút Nő bemutatja a kedvenc írószereit, amiktől máris jobban megy majd a munka! 

Rendszerezés

A műanyag irattartó tartós, masszív és nagyon dizájnos. A Herlitz különböző színekben dobta piacra látványos, modern tárolóit.

herlitz irattartó műanyag

 

A Herlitz környezetbarát termékcsaládja újrafelhasznált anyagból, környezetet kímélő gyártási technológiával készült irodaszereket tartalmaz. A mi kedvencünk ez a zöld mappa.

A műanyag asztali tolltartók több színben is kaphatók, nekünk a kék nyerte el a tetszésünket. A sok rekesznek hála minden írószerszámod belefér majd és szép rendet tarthatsz az asztalodon.

herlitz rendszer

 

 

Irka-firka

A Stabilo Boss Mini Ghosts szövegkiemelői sötétben foszforeszkáló szellemfigurákkal öt színben kaphatók, szerintünk nagyon jópofa mindegyik, ráadásul kiszáradás elleni technológiával látták el őket, ezért ha elfelejted visszarakni a kupakot, akkor sem száradnak ki (négy órán keresztül).

stabilo monster kiemelő

 

 

A Stabilo Be Wild! kollekciója talán a legtrendibb fellelhető cuccokat rejti: az állatminta olyannyira divatos, hogy a ruházattól kezdve a háztartási kellékeken keresztül az irodai eszközökig mindenütt belebotlik az ember. Itt is találunk különböző tollakat, cceruzákat, szövegkiemelőket szafari stílusban.

stabilo be wild

 

 

A Stabilo Smartball az okostelefonok jó barátja: a hagyományos golyóstoll funkció mellett a toll másik vége érintőképernyős kijelzőkön alkalmazható. Használata kényelmes, jobb- és balkezes változatban egyaránt kapható.

smartball

 

Jegyzetek

Miért jegyzetelnél uncsi négyszögletű lapra, ha fánk formájú is rendelkezésre áll? A Pirex kínálatában találtunk többféle fánkos, de még nyalókás jegyzettömböt is. Diétázóknak nem ajánlott!

jegyzettömbök

 

Nem újdonság, hogy mindenféle színben és méretben készítenek füzeteket, de idén a Herlitz különösen változatos mintákat dobott piacra – köztük természetesen ott figyel a leopárdminta is.

Az állatminta mellett a különböző Disney-figurákkal ellátott termékek is makacsul jelen vannak mindenütt, így természetesen a jegyzetfüzetek között is találunk belőlük a Butlersben.

füzetek

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő