11 C
Pécs
hétfő, október 28, 2024
KezdőlapAbszolút NőmeNőkElálló fülek a vörös szőnyegen

Elálló fülek a vörös szőnyegen

Nehéz elképzelni, hogy a tökéletesnek hitt hírességeknek is vannak hibái. Szerencsére ez semmit nem von le tehetségükből, ezekkel együtt is nagyon szeretjük őket. Az apró szépséghibáktól csak szimpatikusabbá válnak a szemünkben. Összeszedtünk néhány olyan sztárt, akik bár tökéletlenek, ezt mégsem rójuk fel nekik.

1. Kate Hudson

Bár a fiatal színésznő gyönyörű és nagyon tehetséges, ha a haját copfban vagy eltűrve hordja, rögtön szembe tűnik bal füle, mely kifejezetten nagy és elálló. Ám szerencsére karrierjét emiatt nem érte csorba, sőt mondhatni még szerethetőbbé teszi a sztárt.

KateHudson

2. Reese Witherspoon

Talán nem is ugyanaz lenne Doktor Szöszi hegyes álla nélkül, ami már a védjegyévé vált. Az is elképzelhető, hogy átlagos arccal ma nem lenne ünnepelt, Oscar-díjas színésznő, aki után kapkodnak a rendezők és a producerek.

ReeseWitherspoon

3. Sarah Jessica Parker

Mindenki kedvenc Carrie-je nem tipikus szépség, azonban filmbeli alakításainak köszönhetően ezt hamar elfelejtjük. A folyton magassarkúba szorított csúnya és eres lábfeje felett viszont nem tudunk szemet hunyni.

SJP

4. Megan Fox

Megan Fox tipikusan az a színésznő, akiről azt gondoljuk, tökéletesnek született. Persze, ha alaposabban megfigyeljük a vonásait, vagy esetleg összevetjük a róla készült fotókat, hamar kiderül, hogy bizony nem kevés pénzébe kerülhetett a külseje. Azonban a sztár torz hüvelykujján még a plasztikai műtétek sem segítenek.

MeganFox

5. Jennifer Lopez

J.Lonak kétségtelenül jobban szeretjük gyönyörű hangját, mint színészi alakításait. Az énekesnő egyik jellegzetessége a hatalmas feneke. A legtöbb nő normál esetben mindent megtenne azért, hogy lefaragjon óriási méretű hátsójából, Jennifer azonban kifejezetten előnyére fordította méreteit.

JLo

+1. Jennifer Grey 

A Dirty Dancing egykori sztárja sajnos kés alá feküdt és karakteres orrát fitosra cserélte, annak reményében, hogy jobban tud érvényesülni a filmszakmában. Ám nem ez történt. A műtét teljesen megváltoztatta az arcát, eltűnt kislányos bája, és még a barátai is alig ismertek rá.

JenniferGray

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő