9 C
Pécs
péntek, október 18, 2024
KezdőlapPécs AktuálKözélet„Kiállunk a pécsiekért": 2500 aláírás már összejött

„Kiállunk a pécsiekért”: 2500 aláírás már összejött

Péterffy Attila nemrég aláírásgyűjtést indított. Két kérdésben kérte a pécsiek támogatását. Pécs polgármestere azt szeretné, ha a városvezetés Pécs lakosaival együtt adná a kormányzat tudtára, hogy a városnak visszajár az, amit elvettek tőle. A városvezetés célja, hogy a kormány hitelmoratóriumot biztosítson a korábbi, fideszes városvezetés által felhalmozott adósság idei törlesztőrészletére, valamint a gépjárműadóból 2020-ig az önkormányzatoknak járó, akkor a vírushelyzetre hivatkozva elvont 40 százalékot is szeretné visszakapni Pécs.

A polgármester lapunknak ma arról számolt be, hogy a pultoknál összegyűlt aláírások száma mostanra meghaladta a 2000-et, a március elsején elstartolt online aláírásokkal együtt pedig mintegy 2500 szignó gyűlt össze.

Péterffy Attila köszönetét fejezte ki a pécsiek felé.

– Mindenkinek jár a köszönet, aki akár személyesen, akár online formában támogatta a kezdeményezésünket – mondta Pécs polgármestere. – A pécsiek mindig kiálltak magukért, és most, hogy mindannyiunkat egyformán és komolyan érintő ügyekben fordultunk hozzájuk, láthatóan újra megteszik. Mutassuk meg, hogy a véleményünket nem lehet lesöpörni az asztalról! Nem fogunk itt megállni, továbbra is kiállunk a pécsiekért.
Tovább gyűjtjük az aláírásokat, és azt kérem minden kedves pécsitől, hogy együtt hallassuk a hangunkat.

Péterffy Attila hozzátette: az aláírásgyűjtő pultokat minden nap megtalálják Pécs közterein. Aki pedig az otthonából szívesebben juttatja el véleményét, továbbra is megteheti a https://megujulovaros.hu/kiallunkapecsiekert/ honlapon.

A kitűzött cél 10 ezer aláírás, az akció még egy hónapig tart.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő