16 C
Pécs
péntek, október 18, 2024
KezdőlapPécs AktuálKözéletRemek győzelemmel kezdte a rájátszást a PEAC

Remek győzelemmel kezdte a rájátszást a PEAC

Az NKA Universitas PEAC női kosárlabdacsapata 31 pontos győzelemmel nyitotta a bajnokság rájátszását a Csata ellen, így nagy lépést tett az elődöntőbe jutás felé.

A harmadik helyet hozó alapszakasz után a Csirke Ferenc vezette PEAC-ra a negyeddöntőben a Ludovika-FCSM Csata várt. A párharcot ma este Pécsett kezdték a felek, de izgalom csak az első tíz percben jellemezte a találkozót. Persze ezt a pécsi szurkolók kicsit sem bánták, ugyanis a 20-20-as első periódust követően a PEAC úgy megindult, hogy szemmel is nehéz volt követni.

Ötletesen, dinamikusan, és ami a legfontosabb, rendkívül eredményesen játszott a Pécs, amely nem csak támadásban tudott extrát nyújtani, de védekezésben is megbénította ellenfelét. A félidőben már 16 ponttal vezetett Csirke Ferenc együttese, a nagyszünet után pedig nem volt hajlandó leállni a Kiss Virág vezérelte hazai gárda, végül ezt az előnyt majdnem meg is tudta duplázni. Ezzel megszerezte a párharcban első győzelmét, és a mutatott produkció alapján hatalmas lépést tett afelé, hogy elődöntőt játszhasson idén a bajnokságban.

NKA Universitas PEAC–Ludovika-FCSM Csata 81-50 (20-20, 22-6, 20-11, 19-13)
Kosárlabda-NB I., nők. Negyeddöntő, 1. mérkőzés. Pécs.
NKA Universitas PEAC: Dudásová 9/3, WENTZEL 9/3, MARSHALL 10, Nelson 7, KISS V. 27/3. Cs.: SIMON 9/3, Sarok 5/3, Szücs 3/3, Brajkovics, Laczkó, Olawuyi, Selcova. Vezetőedző: Csirke Ferenc.
Ludovika-FCSM Csata: MONET DEAN 12, Horváth 3/3, Lelik, ZELE 14/3, Böröndy 10. Cs.: Hegedűs 4, Gyöngyösi 4, Toman 1, Strausz 2, Angyal.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő