A márkafüggetlen szervizek versenyképes árakat garantálnak

Hirdetés

Amikor az életünk szerves részét képező okostelefonunk meghibásodik vagy megsérül, azonnali és szakszerű segítséget várunk. A hivatalos márkaszervizekben hozzáértő kezekbe kerül a készüléked, ám a javítási idő több hétig is elhúzódhat. 

A márkafüggetlen szervizek száma szinte hétről hétre nő, így egy kisebb városban is több helyen találhatsz segítséget, azonban érdemes jól meggondolni, utánajárni, hova adod be a telefonodat, mert szakértelem hiányában rosszul is járhatsz! Mi alapján döntheted el, hogy egy szerviz megbízható-e, illetve versenyképes árakon dolgozik-e?

Segítségre szorul a Xiaomi telefonod?

A kínai gyártó Európában és Ázsiában megszerezte az elsőséget, köszönhetően a jó minőségű, ár-érték arányban kiváló készülékeinek. A dizájn és az innovációk jóvoltából is egyre többen szavaznak ezekre a telefonokra, amelyek kiléptek a dömpingtermékek színvonalából, és igazi minőséget képviselnek. A GSM Pont szolgáltatásainak biztosan te sem tudsz ellenállni, és őket választod majd, ha mobilod javításra szorul. 

Amennyiben te sem csak telefonálásra használod a kütyüdet, hanem a pénzügyeidet, a vásárlásokat is ezen keresztül intézed, és a szórakoztatásról is az gondoskodik – akár zenét hallgatsz, akár sorozatot nézel vagy játszol – úgy egy meghibásodás vagy sérülés miatti pár napos kiesés is katasztrófahelyzetet teremt. Cserekészülék hiányában szinte az egyik kezedtől foszt meg a sors, így mielőbbi megoldást szeretnél.

Hivatalos vagy márkafüggetlen szerviz a jobb megoldás?

Ha megtörtént a baj, azonnal cselekedni kell, ha minél előbb újra kézben akarod tudni működőképes mobilodat!

A hivatalos márkaszervizek megbízható segítséget jelentenek, azonban mivel nem sok van belőlük az országban, a készülék eljuttatása is gondot jelenthet, másrészt hosszabb javítási időre számíthatsz. Persze a tökéletes munkáért, eredeti gyári alkatrészekért megéri várni. És abban az esetben is a márkaszerviz a megoldás, ha a gyártónak felróható okból következett be a hiba a garanciális időn belül. Ebben az esetben a javítás olykor tetemes költségét a gyártó állja.

Garanciális időn túl, illetve ha gondatlan használat következménye a meghibásodás, jobban járhatsz, ha márkafüggetlen javítóműhelybe viszed a mobilodat. 

Mit nyújt egy márkafüggetlen szerviz?

A márkafüggetlen javítóbázisok sok helyen elérhetőek, gyorsaságot garantálnak, egyes helyeken akár 1 órán belül is elkészül az alkatrészek cseréje, akár a kijelzőről, elő- és hátlapról, az akkumulátorról, akár a kamerákról vagy a hangszórókról van szó. A javítást általában ingyenes bevizsgálás előzi meg annak érdekében, hogy a várható költségekkel tisztában legyél.

Tanácsos utánanézni a szerviznek, és a megbízhatóságról, hozzáértésről elolvasni az interneten több helyen, akár fórumokban is elérhető független vásárlói véleményeket, vagy megkérdezni ismerősöket. Hasznos, ha több éves múlttal, folyamatosan képzett munkatársakkal rendelkezik a műhely, valamint garanciát vállal az általa elkészített munkákra.

(x)

Hirdetés