Álomszép körmök építőzselével

Hirdetés

A női kéz sok szempontból különleges. Egyrészt szorosan hozzátartozik a róla való gondoskodás az ápolt, igényes megjelenéshez. Másrészt a hosszú és csinos körmöknek köszönhetően még kecsesebbé, nőiesebbé varázsolhatjuk a kezeinket.

A díszítés sok mindent elárul

A Silcare – Műköröm Webáruház építőzseléi között a Claresa Soft&Easy zseléit is megtalálhatjuk, amelyekkel nekünk is formás és hosszú körmeink lehetnek. Ez azért fontos, mert ezeket lehet aztán csodássá változtatni a megfelelő díszítés, illetve technika segítségével. A körmök megjelenésével pedig nemcsak nőiesebbé válhat a kisugárzásunk, hanem azt is megmutathatjuk, hogy milyen a stílusunk, a személyiségünk vagy akár a hangulatunk. 

Persze nem kell beleragadni egyetlen stílusba, hiszen a másik szépsége a dolognak, hogy a körmeink által néhány hetente megújulhatunk, egyszerűen azáltal, hogy egy másik lakkra vagy módszerre váltunk. De a díszítés is csak akkor fog jól mutatni, ha megfelelő hozzá az alap, vagyis a műköröm. Ez pedig nagyrészt függ attól, hogy milyen zselével dolgozunk.

Nem mindegy, melyik építőzselét választjuk!

A Claresa Soft&Easy készítményeivel valóban esztétikus végeredményt érhetünk el, ezért kitűnő választásnak bizonyulnak. Az alkalmazásuk egyszerű, a színeik pedig változatosak, így bőségesen marad lehetőség arra, hogy kedvünkre válogassunk.

Igazán hosszú életű műkörmöket építhetünk ezzel az alapanyaggal, amely megfelelő mértékben rugalmas is marad ahhoz, hogy viselni is kellemes legyen, s valóban tartósan meg is maradjon. A rengeteg pozitív tulajdonság közül érdemes azt is kiemelni, hogy ezzel a termékkel nemcsak a rutinos és hozzáértő kezek boldogulnak. Nyugodtan választhatjuk kezdőként is, mivel valóban könnyed munkavégzést ígér.

A különleges szerkezet és sűrűség fantasztikusan működik a körmökön, egy igazán innovatív zselével dolgozhatunk. Különlegessége a tixotróp tulajdonsága, amelynek köszönhetően nem okoz problémát a kutikula területén sem. Mivel vékonyan felkenve is használhatjuk, ezért segít minket abban, hogy természetes megjelenést érhessünk el a vele. Ráadásul azok is nyugodtan választhatják, akik nagyon érzékenyek a lámpázásra, ugyanis az égető érzést szinte teljesen elfelejthetjük vele.

A színek is fontosak

Egy építőzselénél sem mindegy, hogy milyen színnel dolgozunk. Éppen ezért hoztak létre öt különböző opciót a gyártók, hogy mindig kiválaszthassuk az aktuális igényeinknek, céljainknak megfelelő változatot.

A clear, a natural, a milky pink, a baby pink és a champagne mind gyönyörű árnyalatok. Míg a clear gyakorlatilag bármikor jó, ha építeni szeretnénk, s nem befolyásolja a géllakkok színét sem, addig a naturalt akár önmagában is használhatjuk, valóban természetes hatást elérve vele. 

Bármi is legyen a pillanatnyi vágyunk és fantáziánk, amelyet a körmeinken meg szeretnénk valósítani, megtaláljuk hozzá azt a színt, amely tökéletes alapot nyújt mindehhez. Az az egy egészen biztos, hogy a lehető legjobb anyagot máris megtaláltuk, azt már nem kell tovább keresgélni!

(x)

Hirdetés