23 C
Pécs
csütörtök, szeptember 19, 2024
KezdőlapPécs AktuálKözéletVisszatér téli pihenőjéről a PécsiKe

Visszatér téli pihenőjéről a PécsiKe

A téli karbantartást követően újraindul a PécsiKe rendszer, ismét lehet használni az e-kerékpárokat a városban. Használatukról a Biokom egy videósorozatot indított el.

Ma számolt be arról a Biokom NKft., hogy a PécsiKe rendszer ismét működik, visszatérve téli pihenőjéről. Az ilyenkor szokásos ellenőrzésekkel, karbantartásokkal és javításokkal végeztek a szakemberek, így ismét használhatják a pécsiek az e-kerékpárokat.

A rendszer még 2019-ben indult el, 7 dokkoló és 70 elektromos rásegítésű kerékpár állt akkor a városlakók szolgálatába az egyetemvárosi kerékpárhálózat nyomvonalán, a PTE Janus Klinikai tömb és a Zsolnay-negyed közötti szakaszon. A Biokom arra emlékeztet, hogy az E-közbringa rendszerrel elkerülhetjük a városi dugókat, zajokat, valamint csökkenhetjük a város levegőjének szennyezettségét is.

A kölcsönzés menetéről és az árakról a pecsike.hu oldalon lehet tájékozódni, de a felhasználás megkönnyítése érdekében a Biokom egy videósorozatot indított el, amelynek első részében a honlapon történő regisztrációval ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő