Víziközmű-felújítás: változik a forgalmi rend a Megyeri-Verseny-Közraktár utcák csomópontjában

Hirdetés

Április 11-től, várhatóan 1 hétig kell odafigyelniük az ezen a szakaszon közlekedő autósoknak. 

Ahogy már korábban is felhívtuk olvasóink figyelmét, az I. ütemben a Megyeri út – Verseny utca – Közraktár utca kereszteződésének egy része érintett a lezárással.

  • A kereszteződés északnyugati sarkán elkerítik a munkaterületet, így részleges útlezárásra kell számítani, ami a forgalmi rend megváltozásával jár.
  • A délről érkezők északi irányba történő Verseny utcát keresztező áthaladása ideiglenesen megszűnik, a Verseny utcába jobbra, és a Közraktár utcába balra haladás továbbra is engedélyezett.
  • A Megyeri úton északról, a vasúti átjáró felől érkezőknek továbbra is minden irányba engedélyezett a továbbhaladás, viszont a kereszteződés előtt a bal oldali sávba történő sávelhúzással.
  • Nyugatról a Közraktár utca felől a haladási irány csak egyenes irányba és jobbra engedélyezett, a balra kanyarodás lehetősége ideiglenesen megszűnik.
  • A keletről érkezőknek ebben az időszakban nem kell számolniuk haladási irányt változtató táblával. Az I. ütemben a közlekedés 30 km/óra sebességkorlátozás mellett folyhat.

A Biokom NKft. videót is közzétett erről:

Ide kattintva elérhető a pécsi útfelújításokat egy helyen gyűjtő weboldal, melyről itt írtunk bővebben. 

Hirdetés