Hirdetés

Kortárs magyar szerzők, írók, költők és zenészek gyűltek össze a pécsi teátrumban április 11-én, hogy egy szép műsorral örvendeztessék meg a közönséget a költészet napján. Az esemény egyben jótékonysági est is volt: a fellépő művészek lemondtak tiszteletdíjukról, hogy ezzel támogassák a harmadik színházat.

A Bársony nesz inog nevet viselő jótékonysági esten magyar, pécsi kortárs írók és költők olvastak fel részleteket újabb vagy régebbi szövegeikből, kedvenc kötetük verseiből, prózáiból, színházhoz kötődő alkotásaikból. Az eseményen emellett a slam poetry is helyet kapott, valamint közös produkcióval érkezett Beck Zoli és a Szélkiáltó együttes két zenésze.

[su_note note_color=”#ebe2d8″ text_color=”#161515″]Az esten fellépett Ágoston Zoltán, Aknai Péter, Bacskó Tünde, Balogh Robert, Csordás Kata, Egressy Zoltán, Kerékgyártó István, Kiss Georgina, Kiss Tibor Noé, Havasréti József, P. Horváth Tamás, Horváth Viktor, Meliorisz Béla, Mohácsi Balázs, Simon Bettina, Tóth Krisztina, Kövér András (Kövi), Hetesi Júlia, Beck Zoli és a Szélkiáltó. A műsorvezető Balogh Robert pécsi író-költő volt.[/su_note]

Képeink az eseményről:

Hirdetés