18.8 C
Pécs
hétfő, október 28, 2024
KezdőlapAbszolút NőVasárnap tartják az első 10 pluszos börzét Pécsett

Vasárnap tartják az első 10 pluszos börzét Pécsett

Április 16-án 9.00–12.00 között várják a tízévesnél idősebb gyermeket nevelő pécsi családokat és felnőtteket az első 10 pluszos, tehát kamasz- és felnőttholmi-börzére, ahol használt, de jó minőségű ruhák és tárgyak cserélhetnek gazdát. Ha fontos számotokra a fenntarthatóság és a pénztárcakímélő vásárlás, ott a helyetek!

A Pécsimami és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. szervezésében megvalósuló programnak az uránvárosi Hajnóczy piac ad otthont vasárnap délelőtt. Mint írják lapunkhoz eljuttatott közleményükben a szervezők, azokat szeretnék megszólítani, akik gyermeküknek vagy saját maguknak vásárolnának szívesen a bolti ár töredékéért jó állapotú, akár márkás ruhát, cipőt, táskát, egyéb kiegészítőket. A kínálatban kozmetikumok, sport- és technikai eszközök, lakberendezési tárgyak és konyhai eszközök is megtalálhatók lesznek,

vagyis minden, ami egy asztalon, állványon elfér.

Az árusok nem kereskedők, hanem olyan pécsi és környékbeli lakosok, akik a szekrény mélyén, vagy a garázsban lapuló, számukra feleslegessé vált, akár sosem használt portékákat kínálnak.

Várhatóan nagy lesz az érdeklődés, hiszen az árusító helyek néhány óra alatt elfogytak. Ha sikeres lesz a rendezvény, a szervezők ősszel megismétlik a programot.

Mire számíthatnak a látogatók?

Több száz méternyi tini- és felnőttholmira, fedett, „időjárásbiztos” helyszínre, ingyenes parkolásra, büfére, próbálási lehetőségre és természetesen jó hangulatra. Ezen felül minden látogató garantált apróságot vihet haza, sőt: három ajándékcsomagot is kisorsolnak a résztvevők között.

Baba- és gyerekholmikat viszont most ne keressünk: legközelebb május 14-én lesz hagyományos börze ugyanezen a helyszínen.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő