12 C
Pécs
péntek, október 18, 2024
KezdőlapHírzónaBelföldEdzőteremben fenyegették a szabadnapos rendőrt – VIDEÓVAL!

Edzőteremben fenyegették a szabadnapos rendőrt – VIDEÓVAL!

A Pécsi Járási Ügyészség zaklatással vádolja azt a két férfit, akik egy pécsi edzőteremben kötöttek bele egy rendőrbe.

A vád szerint az idősebb vádlott többszörösen büntetett előéletű, március 6-án kora délután a másik vádlottal együtt „gyúrt” egy pécsi edzőteremben.

Az idősebb férfi felfigyelt a rendőrként dolgozó sértettre és megkérdezte társát, honnan ismerik őt. Később már a sértettől kérdezte, honnan ismerik egymást, erre azt felelte, hogy biztosan együtt dolgoztak.

Az idősebb vádlott kérdezősködött a teremben, és megtudta, hogy az illető rendőr.

A vádlottak ezután körbevették őt, közben az idősebb férfi öklével hadonászva szidalmazta a sértettet. Amikor ő ezt számon kérte, tovább szidta őt, hogy rendőr, majd megfenyegette, hogy megverik. A fenyegetőzésbe a fiatalabb vádlott is bekapcsolódott, mindketten felszólították a sértett férfit, hogy menjenek ki az edzőteremből és „játsszák le”.

Az idősebb vádlottat az edzőterem üzemeltetője ekkor kivezette, közben persze a férfi tovább szitkozódott, azzal fenyegetőzött, hogy meg fogják várni és el fogják kapni. A vádlottak és négy társuk másnap ismét felkeresték az edzőtermet, ekkor már kifejezetten a rendőrt keresték, aki akkor nem tartózkodott ott.

A vádlottakat zaklatás bűntettével vádolja a Pécsi Járási Ügyészség. A bűncselekmény büntetési tétele három évig terjedő szabadságvesztés.

Az esetről felvétel is készült, íme:

A döbbenetes esetről itt írtunk korábban.

https://www.pecsma.hu/top/letartoztattak-egy-ferfit-aki-megfenyegetetett-egy-rendort-egy-pecsi-edzoteremben/

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő