A kisbabák nyári ruhatárának összeállítása, avagy mi nem hiányozhat a szekrényükből?

Hirdetés

A meleg időszak már beköszöntött, az anyukáknak gondoskodniuk kell arról, hogy a kicsik ruhatárába minden szükséges darab bekerüljön. Fontos a kiváló minőség, mert a bőrük érzékeny. Az is számít, hogy vékonyak és lazák legyenek, hogy szabadon mozoghassanak.

Te vagy a felelős kisgyermeked jóllétéért!

A csecsemők még nem képesek szabályozni a hőháztartásukat, így egy szempillantás alatt túlmelegedhetnek, de meg is fázhatnak. A pici babáknál tehát jobb az óvatosság, azaz ne fázzon, de ne is legyen túl melege.

Kisgyerekes szülőként a nyárnak nem szabad váratlanul érnie, a kánikulára fel kell készülni. Előzetesen meg kell győződnöd arról, hogy kisbabád ruhatára fel van szerelve minőségi ruhákkal, amikben csodálatosan érzi majd magát. Íme pár ruhadarab a Peekabooshop.hu kínálatából, ezek ne hiányozzanak a szekrényből!

 

  • Bodyk

 

Minden baba nélkülözhetetlen ruhadarabja a body, mert sokoldalú, kényelmes és könnyen feladható/levehető. A bodyk viselhetők otthon és a parkban sétálva is. Ha pedig pamutból készült ruhadarabokat választasz, biztos lehetsz benne, hogy nem éri irritáció vagy egyéb bőrkiütés a babát. A pamut egy prémiumminőségű anyag, amely védi a gyermekek érzékeny bőrét és fokozott kényelmet biztosít számukra.

Ráadásul a Peekabooshop.hu oldalon megtalálható bodyk puhák és bolyhosak, így a kicsi nagyon jól érzi magát bennük. A meleg évszakra választhatsz rövid ujjú bodykat, de szerezz be hosszú ujjú modelleket is, amelyek tökéletesek a hűvösebb estékre.

 

  • Rugdalózó

 

Egy másik szükséges ruhadarab minden baba számára a rugdalózó. A webáruházban a nyári szezonra ideális overálok széles választékát találod meg. Vásárolhatsz rövid ujjú rugdalózót, esős napokra pedig a hosszú ujjú változatot. Mindezek könnyen felvehetőek, nappal és éjszaka is viselhetők pizsama helyett. Az összes termék 100%-ban kiváló minőségi bio pamutból készült.

 

  • Hosszú ujjú felsők

 

Mivel az időjárás változékony, minden anyának kéznél kell lennie egy vagy több hosszú ujjú felsőnek. Ezek tökéletesen alkalmazkodnak a réteges öltözethez, ami biztosítja a kicsi megfelelő hőmérsékletét. Hiszen egy pici babát túlöltöztetni sokkal rosszabb. Ilyenkor a bőrén apró kis kiütések jelenhetnek meg.

Nyáron is szükség van sapkára?

Időjárástól függetlenül mindenképp ajánlott egy könnyed kis sapka, amely alkalmazkodik a kisbaba fejéhez, nem sérti, és nem csúszik le. Egy cuki kis sapka megvédi a napszúrástól és a leégéstől, akárcsak a huzatosabb helyektől. Amíg a babakocsiban szundikál, addig nyugodtan leveheted róla, ott amúgy sem éri a nap.

Válaszd a Peekabooshop.hu webáruházat és vásárolj a legkedvezőbb árakon, minőségi anyagból készült ruhákat és kiegészítőket. Minden baba megérdemli a kiváló minőségű ruházatot, amely pihentető alvást és állandó jó közérzetet biztosít számára!

(x)

Hirdetés