Így lehet rövid időn belül neked is szuper webáruházad!

Hirdetés

Online áruházat létrehozni manapság egyáltalán nem olyan bonyolult dolog. Még csak több millió forint sem kell hozzá, hiszen egy WordPress alapú weboldalon is lehet üzemeltetni egy bérelt webshopot. 

Maga a WordPress ugyebár ingyenes, csak a tárhelyért és a webshop bérletért kell fizetni. Ez azonban egy kigazdálkodható összeg még kisebb webáruházak számára is.

Nem kell feltétlenül saját fejlesztésben gondolkodni

Az olyan nagyvállalatok, mint az Amazon vagy egy nagyobb, fizikai üzlettel is rendelkező elektronikai termékeket forgalmazó webáruházak számos egyedi igénnyel rendelkeznek. Ezzel szemben a kisebb webshopok sok esetben csak az alapvető funkciókat használják.

Egy induló webshop esetén érdemes minimalizálni a költségeket. Erre nagyszerű lehetőséget kínálnak a bérelhető webshopok, hiszen a bérlő egy alaposan letesztelt, jól működő webáruházat tud így üzemeltetni anélkül, hogy rengeteg pénzt kellene költenie programozókra. Amin viszont nem érdemes spórolni, az egy kellő méretű, stabil tárhely. Ehhez ajánljuk például a Sybell szolgáltatását.

A bérelhető webshopok hátrányai

Aki egy bérelhető webshop mellett teszi le a voksát, annak számolnia kell bizonyos korlátokkal. Szűk lehet a mozgástér a megjelenés személyre szabása tekintetében, de a fizetési módok is limitáltak lehetnek, csakúgy, mint a kiegészítő funkciók.

Egyedi igények kielégítésére nem mindig van lehetőség bérelt webáruház esetében. Erre is van azonban megoldás, mégpedig a WordPress alapokon nyugvó virtuális üzlet.

A WordPress használatát bárki képes megtanulni

A keretrendszerek közül a WordPress az egyik legjobb választás. Számos ingyenes sablon létezik hozzá, amelyeket személyre lehet szabni. Vannak fizetős sablonok is, azonban a legtöbb ára szinte jelképesnek mondható ahhoz képest, amennyibe egy egyedi fejlesztésű weboldal kerül.

A WordPresshez rengeteg hasznos kiegészítőt lehet telepíteni. Ezek közé tartozik a WooCommerce is, amely egy olyan plugin, amely segítségével könnyedén, néhány kattintással létrehozhatja bárki a saját online áruházát.

A termékek feltöltése ezzel a kiegészítővel gyerekjátékká válik. Nem okoz bonyodalmat az árucikkek logikai csoportokba sorolása sem. Be lehet állítani azt is, hogy nyomon lehessen követni a rendeléseket, és a fizetési opciók tekintetében sincsenek korlátok. A legjobb az egészben, hogy egyedi megjelenése lehet az oldaladnak, így nem fogod azt érezni, hogy egy “tucatwebáruházad” van, amely talán nem elég megnyerő a vásárlók számára. A webshopodat teljes mértékig a céged arculatához tudod igazítani ezzel a megoldással.

A WordPress és a WooCommerce használata kapcsán rengeteg cikket és ingyenesen megtekinthető tutorial videót találsz a neten. Akadnak szép számmal köztük magyar nyelvűek is, így még az sem probléma, ha nincs felsőfokú idegennyelv-ismereted.

(x)

Hirdetés