23 C
Pécs
csütörtök, szeptember 19, 2024
KezdőlapPécs AktuálKözéletÚjabb alapemberét veszítette el a Munkás

Újabb alapemberét veszítette el a Munkás

Bár a PMFC még nem kommunikálta, a szintén az NB II.-ben szereplő Nyíregyháza ma bejelentette, hogy szerződtette Kesztyűs Barnát, ezzel Katona Levente után újabb alapemberét veszítette el a pécsi együttes.

Bár valószínűleg a háttérben zajlik a munka a PMFC-nél a csapat megerősítése érdekében, kifelé ebből eddig nem sok látszik. Legalábbis nem a legbíztatóbb az ami, az utóbbi napokban történt játékos fronton. Előbb a klub saját nevelésű védőjének, Katona Leventének a távozását jelentette be az együttes, ma este pedig az is kiderült, hogy újabb meghatározó játékos távozott a csapattól, Kesztyűs Barna ugyanis aláírt a rivális Nyíregyházához.

Kesztyűs távozása már csak azért is rossz hír, mert a PMFC előző szezonjában a csapat egyik legstabilabb tagja volt, a 38 bajnokiból 37 meccsen jutott szóhoz, 36 alkalommal ráadásul kezdőként. A hajtós középpályás kiesése komoly érvágás, és alaposan feladja a leckét a vezetőknek, hogy megfelelő minőségben tudják pótolni.

Érdekes, hogy a Munkás egyelőre nem jelentette be a játékos távozását, kétség azonban így sem maradt, új csapata, a Nyíregyháza ugyanis már köszöntötte is őt honlapján. Fontos részlet, hogy Kesztyűs Barna az előző szezont a Paks kölcsönjátékosaként töltötte Pécsett, így a nyírségieknek minden bizonnyal a zöld-fehérekkel kellett egyességre jutniuk a szerződtetéséről.

Fotó: PMFC / Kurdi József

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő