21 C
Pécs
csütörtök, szeptember 19, 2024
KezdőlapPécs AktuálHalálosan megfenyegették Pankotai Lilit

Halálosan megfenyegették Pankotai Lilit

Az egykori pécsi gimnazista, aki tavaly egy fővárosi tanártüntetésen elslammelt véleménynyilvánításáról lett ismert, most feljelentést tett a rendőrségen.

Pankotai Lili közösségi oldalán közölte, feljelentést tett a rendőrségen halálos fenyegetés miatt. Szerinte a „levélen” látható kézírás ugyanazé lehet, aki Jámbor András képviselőt nemrég hasonlóképp megfenyegette. A fiatal lány megjegyzi: „nagy dolog kellhet ahhoz, hogy halálosan megfenyegessetek egy kétgyermekes családapát és egy mindössze 50 kilós 18 éves kislányt”.

Posztjában megosztotta, véleménye szerint kik állhatnak a fenyegetés hátterében:

[su_quote]Senki ne gondolja azt, hogy akár a Betyársereg, akár a Magyar Gárda vagy éppen az ultrák nem annak a kormánynak a kitartott maffiózó »verőemberei« és »végrehajtói«, akik lejáratókampányokat, propagandákat, esetleges eltávolításokat adnak parancsba kedvük szerint a hatalmuk konzerválása érdekében, vagy éppen visszaszerzéséért. [/su_quote]

Viszont mint írja, mindegy, melyik eszközhöz nyúlnak, nem jött be.

A teljes bejegyzés alább olvasható:

Az Emberség díjra is jelölt Pankotai Liliről tavasszal írtunk legutóbb, mikor kiderült, pert indít korábbi iskolája, a Nagy Lajos Gimnázium ellen, amiért a véleménynyilvánítása miatt megalázták. A TASZ jogvédő szervezet szerint a gimnázium reakciója, illetve az a légkör, amit a lány körül kialakítottak, súlyosan jogsértő volt.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő