Hirdetés

Mikor olvastál utoljára kedvedre való könyveket? Egyáltalán megtalálhatók otthonodban a könyvespolcok, vagy egészen másként képzeled el a magadra szánt időt?

Aki gyermekként megszereti az olvasást, az előbb vagy utóbb biztosan visszatér ehhez az elfoglaltsághoz. Ahogy múlnak az évek, a teljesítmény és a pénz hajhászása helyett a minőségi szabadidő kerül előtérbe. Bár a karrier építése és a biztos anyagi háttér megteremtése egyaránt fontos a mai kor embere számára, de sokan rájönnek arra, hogy mindez csak úgy működőképes hosszútávon, ha közben az a bizonyos énidő sem marad el.

Az olvasói vélemények és a szerző döntők a választásnál!

A TH.Post magazin oldalon a legújabb könyvekről és a régi kedvencekről egyaránt találhatsz ismertetőt. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az olvasni szánt könyv kiválasztásakor elsősorban a tartalom és az olvasói vélemények alapján döntenek az érdeklődők, de néha a szerző neve is garanciát jelent az értékes olvasnivalóra. Robin Cook vagy Stephen King nevét senkinek nem kell bemutatni, és ha az aktuális könyv ajánlatok között velük találkozol, akkor jó esélyed van egy igazi olvasmány élményre.

Szabadíts fel időt a haszontalan tevékenységektől!

Az olvasás időigényes- állítják sokan. Az embernek ugyanakkor arra van ideje, amire szakítani akar. Mennyit görgeted a közösségi médiát naponta? Ha összeadod az ilyen szinte feleslegesen elpazarolt időt, máris akad egy-másfél órád arra, hogy a fantázia világában kalandozva szerezz új élményeket. Akár az esti kikapcsolásra is ráhangolhat az éppen olvasott könyv, felkészülve a pihentető éjszakai nyugalomra.

Témák, kategóriák, kiadók

Az online könyvvásárlás még soha nem volt ilyen egyszerű, mint napjainkban. A könyv webáruházakban téma, kategória, szerző vagy akár kiadó szerint is keresgélhetsz, és időről-időre visszatérő kedvezményes ajánlatokkal csábítanak. A könyv nem csupán porfogónak jó, és ha egy-egy kötet nem passzol ízlésedhez, attól még több ezer új kedvenceddé válhat. Fedezd fel az olvasásban rejlő izgalmakat, meríts erőt a történetekből, vagy egyszerűen csak merülj el a szerző által megálmodott sztorikban!

A könyvolvasó készülékek papíralapú-látványt biztosítanak, és egész kis könyvtárat tárolhatsz a sajátodon, de ha a hagyományos olvasás híve vagy, ehhez is beszerezheted az ízlésednek és érdeklődési körödnek megfelelő olvasmányokat. A szórakoztató és a szépirodalmi alkotásokon túl az ismeretterjesztő könyvek is megérik a figyelmet.

(x)

Hirdetés