23 C
Pécs
csütörtök, szeptember 19, 2024
KezdőlapSportLabda”Álláshirdetéssel” búcsúzott el Elektől a PMFC

”Álláshirdetéssel” búcsúzott el Elektől a PMFC

A korábbi válogatott futballista, Elek Ákos tavaly nyár óta volt az NB II.-ben szereplő PMFC szakmai tanácsadója, most távozik a klubtól.

Bő egy évvel ezelőtt nagy volt a jövés-menés a PMFC háza táján. Nem csak a keret és a szakmai stáb alakult át, de a klub vezetősége is. Új ügyvezető lett, Kulcsár Árpád helyét Tóth Attila vette át sportigazgatóként, és megjelent a csapat közelében a nem sokkal előtte visszavonuló Elek Ákos is. A 2016-os Eb-n is szereplő korábbi válogatott középpályás szakmai tanácsadónak érkezett, és nem csináltak belőle titkot, hogy közben tanulni is elkezd.

Mostanra elvégezte a legmagasabb szintű Double Pass sportigazgatói képzést is, azonban úgy tűnik, ezzel egyidőben új kihívásokra vágyik. A PMFC ugyanis honlapján jelentette be, hogy Elek távozik a klubtól. Úgy fest, a klub és Elek között a „szakítás” ellenére igen jó a kapcsolat, a kommüniké végén ugyanis szinte álláshirdetéssel felérő módon búcsúzott a Munkás a szakembertől. Azt írták: „A diplomás szakember nem titkolt célja, hogy továbbra is a magyar labdarúgást segítve dolgozzon, amelyhez nyitottan várja a megkereséseket, felkéréseket.”

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő