8 C
Pécs
péntek, október 18, 2024
KezdőlapHírzónaHelyi hírekTíz év fegyház az unokahúgával erőszakoskodó baranyai férfinak

Tíz év fegyház az unokahúgával erőszakoskodó baranyai férfinak

10 év fegyházra ítélte a Pécsi Törvényszék az unokahúgával erőszakoskodó férfit. A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség arra tett indítványt, hogy a táblabíróság hagyja helyben a szexuális erőszak bűntette miatt elítélt baranyai elítélt büntetését – írja honlapján az ügyészség.

A két kislány három évvel ezelőtt látogatóba érkezett rokonához, a nevelőszüleivel együtt élő baranyai férfi családjához. A nagybáty közös szobában aludt a kiskorú unokahúgaival.

Az egy éjszaka ittasan hazatérő férfi pornográf videofelvételeket mutatott a még ébren lévő idősebb gyereknek, majd szexuálisan molesztálni kezdte a kislányt.

Körülbelül egy hónap múlva a gyerekek néhány napot ismét náluk vendégeskedett. A férfi egy alkalommal ismét későn ért haza, majd az idősebb unokahúggal a fürdőszobában újra szexuális indíttatással erőszakoskodott.

A Pécsi Törvényszék tíz év fegyházra ítélte a férfit szexuális erőszak bűntette miatt. A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú ítélet helybenhagyását kérte. Az ügyben másodfokon a Pécsi Ítélőtábla dönt.


Az országosan elérhető, ingyenesen hívható 80/225-225-ös segélyhívó számon és ezen a weboldalon mindenki tájékozódhat arról, hol kaphat lakóhelyéhez legközelebb segítséget, emellett minden kormányhivatal foglalkozik segítségnyújtással.

https://www.pecsma.hu/top/merj-beszelni-rola-segit-a-pecsi-aldozatsegito-kozpont/

Kiemelt képünk illusztráció. 

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő