8 C
Pécs
péntek, október 18, 2024
KezdőlapHírzónaBelföldDobozos üdítő, kerékpár, parfüm és még mi mindent lopott ez a mohácsi...

Dobozos üdítő, kerékpár, parfüm és még mi mindent lopott ez a mohácsi férfi

A rendőrök október 10-én fogták el a 32 éves mohácsi férfit, akinek sok van már a számláján. A mohácsi rendőrök hatrendbeli lopással gyanúsítják – a részletekről a Police írt.

Az adatok alapján a 32 éves férfi szeptember 20-án az egyik mohácsi italboltban több dobozos üdítőt rejtett a táskájába, illetve a ruhája alá, majd fizetés nélkül távozott. Másnap is kihasználta a kínálkozó alkalmat, és egy fának nekitámasztott kerékpárt lovasított meg. Még szeptemberben betért Mohácson egy másik üzletbe is, ahol szintén a ruhájába rejtve kozmetikai termékeket tett el, másnap egy drogériából manikűrkészletet és parfümöt vitt magával, de volt olyan is, hogy megjelent egy autóalkatrész-szaküzletben, ahonnan egy napszemüveggel távozott fizetés nélkül.

A férfit azzal is gyanúsítják a nyomozók, hogy elfogása előtt az egyik üzletből egy lámpát emelt el úgy, hogy eltávolította róla az áruvédelmi eszközt.

Kihallgatását követően őrizetbe vették a férfit, majd kezdeményezték a letartóztatását. Hatrendbeli lopás elkövetése miatt nyomoz ellene a Mohácsi Rendőrkapitányság.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő