Ezeket a PS5 tartozékokat szeretik a legjobban a magyarok

Hirdetés

Amióta csak a piacon van a PlayStation5, az egyik legnépszerűbb játéknak számít a rajongók körében. Nemcsak a konzolokat, hanem a hozzá kapcsolódó tartozékokat és kiegészítőket is rendre keresik a felhasználók, és bár a Sony terméke idestova 30 éve kapható ilyen-olyan formában, a népszerűsége semmit nem csökkent az elmúlt években, sőt mi több, egyre több háztartásban fordul elő a játék.

Miért olyan népszerűek a PS játékok?

Az egyik magyarázat a kérdésre, hogy a Sony effajta konzoljai mindig is kiemelkedő grafikai teljesítménnyel kecsegtették a felhasználókat. Olyan exkluzív játékokkal rukkolt elő a gyártó, mint a God of War vagy a Last of Us, esetleg a Spider-Man. Nem csak feledhetetlen a grafikájuk az említett játékoknak, de kiváló játékmenettel és történettel is bírnak, ami kiemelkedő játékélményt biztosíthat a videjátékok szerelmeseinek. Mindezek mellett persze ott van a közösség ereje: a PlayStation közössége folyamatosan bővül, hiszen az online szolgáltatások mellett a szoftvereket is rendszeresen fejlesztik és frissítik a szakemberek.

A PS játékok története

Anno, még 1994-ben mutatták be a legelső PlayStation-t Japánban. A Sony első kiadása óriási siker lett, a piacon nem kis újítást hívott életre a CD-alapú játéklemezek világában, valamint a játékfelhozatalt sem lehetett figyelmen kívül hagyni. Hat évvel később, 2000-ben aztán piacra dobták a PS2-t, mely az első sikere után rögtön minden idők legnagyobb példányszámában eladott konzoljává nőtte ki magát. Jött a DVD-technológia, mely tovább növelte a játék közkedveltségét.

2006-ot írunk, amikor megjelent a konzol harmadik kiadása, amely már HD-grafikával és Blu-ray lejátszóval emelte új szintre a játékosok élményét. Nehézkes volt ugyan az indulás a magas ára miatt – és nem könnyítette meg a helyzetet az előzőekhez képest komplexebb harvdver sem – végül a PS3 is sikeresen végzett a rivális gyártók termékeivel szemben. 2013-ban kidobták a PS4-et, ami szintén nagy sikert aratott, olyannyira, hogy a mai napig számtalan háztartásban megtalálható a PS4, és még több mint 10 év távlatából is remekül üzemelnek.

A PlayStation5 2020-ban érkezett meg a rajongókhoz, amivel a Sony ismét igen magasra tette a lécet. Hogy a kivételes teljesítménynek, a fejlettebb grafikai képességnek, vagy a gyorsabb betöltési képességnek köszönheti-e elsöprő népszerűségét a konzol, azt érdemes a rajongók fantáziájára (és tapasztalataira) bízni. Az biztos, hogy a játékélmény jócskán fokozódott.

Mely PS5 tartozékokat szeretik leginkább a magyarok?

A hazai játékosok körében több tartozék örvend igen nagy népszerűségnek. A DualSense kontrollerek a beépített haptikus visszajelzéssel, valamint az adaptív ravaszokkal forradalmian új és rendkívül élvezhető játékmenetet biztosítanak. A Pulse 3D vezeték nélküli fejhallgatók tovább emelik a játékélményt, az i-re a pontot pedig HD kamera és médialejátszó távvezérlő szintén igen nagy közkedveltségre tart számot. A tartozékok biztosítják a felhasználók számára, hogy teljes mértékben ki tudják használni a PS5 nyújtotta multimédiás lehetőségeket. A www.konzolkiraly.hu weboldalon ilyen PS5 tartozékokat is összehasonlíthatsz egymással.

Az biztos, hogy a PS konzolok és tartozékok népszerűsége töretlen Magyarországon. Akik ’94-től játszanak, azoknak még érdekesek az újonnan kapható konzolok, akik pedig most kezdik a játékot a PS-sel, azoknak a legújabb technológia biztosítja az élményt. Kell ennél biztosabb recept a sikerhez? Aligha!

(x)

Hirdetés