Hirdetés

A pogányi reptérről induló járatok népszerűsége töretlen, az utasszám a várakozásokon felül alakul. A mennyiség mellett azonban a minőség is fontos, a Google értékelések alapján pedig a helyi légikikötő ebben a tekintetben is jól teljesít.

A menetrend szerinti légi közlekedés csaknem másfél évtizedes kihagyás után, márciusban indult újra a Pécs-Pogányi Repülőtéren. Az első gépek fogadása előtt az üzemeltető cég rengeteget fejlesztett, így az indulás zökkenőmentesen sikerült. Az újítások, kisebb-nagyobb beruházások azóta is folyamatosak, hogy az utasokat minél magasabb szinten szolgálják ki. Ennek meglátszik az eredménye, a hazai nemzetközi repülőterek közül ugyanis a pécsi kapta a legmagasabb Google értékelést, sőt, még az eszékit is megelőzi.

A felhasználók által adott csillagok alapján jelenleg a Pécs-Pogányi Repülőtér 4,7-es értékelésen áll, míg például a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 4-es, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér 3,6-es, a Hévíz-Balaton Repülőtér 4,6-es, az eszéki légikikötő pedig 3,9-es értékelést kapott.

Hirdetés