Intuitív építési kalandok minimérnököknek

Hirdetés

A járműmodellépítő-készletek segítségével a tanulás valóban játékosan valósulhat meg. Az elemek felhasználásával valós, élethű rendszerek építhetők meg, így a gyerekek megismerkedhetnek a különféle járművek, berendezések működési elveivel. 

A rajongók számára örömteli hír, hogy a Lego Technic termékcsalád legújabb modelljei – amelyek közül több darab is az űr és a tér meghódításának témájával foglalkozik – már hazánkban is elérhetőek. Ismerkedjünk most meg ezzel a népszerű legótípussal közelebbről!

A Lego Technic jellemzői

A Kockashop webáruházban elérhető Lego Technic termékcsalád tagjai igen részletes dizájnnal rendelkeznek, így kis túlzással kijelenthető, hogy összerakásuk mérnöki ismeretet és pontosságot igényel. A termékek működő kerekeket, sebességváltókat, tengelyeket és egyéb olyan részleteket tartalmaznak, amelyek segítségével a kicsik megérthetik, hogyan működnek a különféle járművek és egyéb gépészeti berendezések.

A 6 éves kortól ajánlott játékok nemcsak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is rengeteg élményt tartogatnak. Egy-egy építményt igazi kihívás megalkotni, így tökéletes meglepetés fiúknak és lányoknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A termékek előnyei

A Lego Technic népszerűségének titka a valósághű megjelenésben és működésben keresendő. Egy-egy ilyen rendszert megépíteni páratlan élmény, amely nemcsak a gyerekek képzelőerejét fejleszti, de a kreativitásukat és a problémamegoldó képességüket is. Ezen túl minden egyes darab javítja a logikai gondolkodást, a matematikai képességeket és a térlátást is. Ráadásul építés közben a mechanika, az elektromosság és más tudományos területek alapjaiba is betekintést nyerhetnek a kicsik. 

Moduláris kialakításának köszönhetően a különféle elemek kombinálhatóak egymással, ezáltal egyedi rendszerek hozhatók létre. Így saját tervezésű gépek, járművek megépítésére is van lehetőség. Ez még lelkesebbé, elszántabbá teszi a fiatalokat, hiszen a sikerélmény garantált.

Ezek a legújabb modellek a piacon

A Lego Technic termékek folyamatos fejlesztéseken mennek keresztül, hogy a legjobbat tudják nyújtani mindenkinek, aki beszerzi őket. Ma már szinte minden jármű kapható Lego Technic formájában is. A megépítés nem egyszerű, hiszen minden rendszer tele van fogaskerekekkel és pneumatikával. Ha pedig az elkészült járgány még motort is kap, működni fog. Ez még élvezetesebbé és izgalmasabbá teszi a játékot.

A Lego Technic termékcsalád legújabb modelljei űrutazásra invitálnak minket fiktív és a valóságban is létező járművekkel. De ezek mellett egy heliocentrikus rendszer, egy motorkerékpár és egy versenyautó is helyet kapott a repertoárban. A legfrissebb Lego Technic termékek mindegyike a megszólalásig hasonlít arra a tárgyra, amiről modellezték. 

A Lego egyik legnépszerűbb termékcsaládja iskoláskortól egészen időskorig remek kikapcsolódást nyújt. Az építés számos kihívást tartogat és sok-sok képességet fejleszt. A Lego Technic modellek kiváló ajándékok lehetnek minden alkalomra.

(x)

Hirdetés