23 C
Pécs
csütörtök, szeptember 19, 2024
KezdőlapSportA címvédővel kezd a bajnokságban az újonc PVSK

A címvédővel kezd a bajnokságban az újonc PVSK

Október 19-én, az ötödik fordulóban rendezik a szezon első PVSK–NKA rangadóját.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) elkészítette a 2024/25-ös szezon sorsolását. Az élvonalba frissen visszajutó PVSK-Veolia férfikosarasai számára nem is lehetne nehezebb a rajt, hiszen az új bajnokság első fordulójában (szeptember 28.) a bajnoki címvédő Falco vendége lesz Szrecsko Szekulovics együttese. A második körben is idegenbe utaznak majd a Párducok, méghozzá Körmendre, hogy aztán október 9-én játszhassanak először a Lauber Dezső Sportcsarnokban, a nyáron alaposan megerősödő Atomerőmű SE ellen.

Az NKA Universitas Pécs sorsolása jóval kedvezőbb a bajnokság elején, hiszen az első három fordulóban kétszer is saját csarnokában szerepelhet a Csirke Ferenc vezette gárda. Sorrendben az Oroszlányt és a Sopront fogadja az NKA, hogy aztán a fővárosba utazzon, a Honvédhoz.

A sokak által várt PVSK–NKA csörtére nem kell majd sokat várni, hiszen már az ötödik körben összetalálkozik a két együttes. Október 19-én, szombaton a Lauber telhet majd meg, a PVSK-Veolia látja ugyanis vendégül a Rátgéber Akadémia élvonalbeli csapatát.

A bajnokság teljes sorsolását IDE kattintva lehet böngészni.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő