23 C
Pécs
csütörtök, szeptember 19, 2024
KezdőlapTOPIdőközi választás: négyen vették fel eddig az ajánlóíveket, hárman már le is...

Időközi választás: négyen vették fel eddig az ajánlóíveket, hárman már le is adták a szükséges számú ajánlást

Fürj Csaba (Péterffy Attila Pécs Jövőjéért Civil Egyesület), Kővári János (Fidesz-KDNP-ÖPE), Horváth Sándor László (Mi Hazánk) augusztus 3-án, azaz a kampányidőszak legelső napján felvette az ajánlóíveket, és mára mindhárman le is adták a jelöltté váláshoz szükséges számú ajánlást. Az ex-fideszes, ex-miépes, ex-momentumos Körömi Attila függetlenként szintén felvette az ajánlóíveket szombaton. (Frissítés: Körömi Attila a Jobbik, és nem a MIÉP tagja volt, ahogy azt korábban írtuk. Tévedésünkért elnézést kérünk olvasóinktól.)

Az ajánlások leadásának határideje augusztus 19., addig bármikor fel is lehet venni az íveket, azaz nőhet még a jelöltek száma.

Mint nemrég megírtuk, a városvezető politikai erő, a „Péterffy Attila Pécs Jövőjéért Civil Egyesület” újra Fürj Csabát indítja a 15-ös választókerületben. A szavazategyenlőség miatt megismételt választáson a kormánypártok viszont jelöltet cseréltek és a veterán Kővári Jánost indítják. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelezte, számukra nincs tétje már ennek a választásnak, így nem indítanak senkit a körzetben.

Frissítés (08.06): A Nemzeti Választási Iroda honlapja szerint Körömi Attila is leadta a szükséges számú ajánlást, így már négy képviselőjelölt van a körzetben.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő