Hirdetés

Amikor beköszönt az igazán meleg idő, van egy fontos feladatunk, ami a ruhatárunkat illeti: gondosan el kell pakolni a tavaszi holmijainkat, beleértve a lábbeliket is! Ezeket ugyanis nyáron már minden bizonnyal nem fogjuk hordani. Célszerű elővenni azokat, amiket viszont rendszeresen viselünk majd.

Amikor beköszönt az igazán meleg idő, van egy fontos feladatunk, ami a ruhatárunkat illeti: gondosan el kell pakolni a tavaszi holmijainkat, beleértve a lábbeliket is! Ezeket ugyanis nyáron már minden bizonnyal nem fogjuk hordani. Célszerű elővenni azokat, amiket viszont rendszeresen viselünk majd.

A ruhatárunk évszaknak megfelelő átalakítása remek lehetőséget teremt arra, hogy alaposan átnézzük a gradróbunkat. Vizsgáljuk meg, melyek azok a cipőink, szandáljaink, amiket az előző években előszeretettel hordtunk, de már nem tetszenek, vagy megértek arra, hogy elajándékozzuk őket!

Helyettük pedig vehetünk néhány igazán divatos modellt a Clusimo női lábbeli kínálatából, ahol exkluzív márkák által megálmodott, magas minőséget képviselő, stílusos termékek között válogathatunk.

Most arról fogunk kicsit részletesebben is írni, hogy melyek a nyár legdivatosabb lábbelijei, amikkel érdemes felfrissíteni az otthoni cipőkollekciónkat.

Minimalista stílusú szandálok

A minimalizmus napjainkban egy nagyon népszerű irányvonal, ami a cipődivatban is utat tört magának. Ezek a lábbelik az egyszerű, letisztult, modern szín- és formavilág szerelmeseinek készülnek, azoknak, akik visszafogottan szeretnének tündökölni, stílusosan kinézni.

A legtöbb minimalista szandál keskeny pántokkal készül, amik nagyon kecses, elegáns megjelenést adnak a lábfejnek, a talpuk pedig vékony és könnyű. Ami pedig az anyagkialakítást illeti: nyáron hódít a vászon, a bőr, illetve a parafa is.

Platform szandálok

A platform szandáloknak az a különlegessége, hogy vastagabb talppal rendelkeznek, aminek köszönhetően magasabbá teszik a viselőjüket. Ezt azonban úgy, hogy cserébe nem kell beáldoznunk a kényelmet – szemben például a magassarkú szandálokkal -, ugyanis rendkívül komfortos viseletet biztosítanak.

Lapos mules papucsok

A mules lábbelik tulajdonképpen hátul nyitott papucsok, amik lapos talppal készülnek és nagyon kényelmesek. A használatuk is komfortos, hiszen csak egyszerűen bele kell bújnunk, nincs se pánt, se fűző, se tépőzár, amit rögzíteni kellene.

Vannak egyszerű, letisztult változatok, de választhatunk díszítetteket is, amiken például strasszok, hímzések vagy csatok találhatók. Szinte bármilyen stílusú, elegánsabb és lazább ruhadarabokkal is kombinálhatóak, és akár hétköznapi viseletre is tökéletesek.

Chunky sneakerek

A chunky sneakerek vastag, robusztus megjelenésűek, amivel a retro stílust idézik. Sok esetben élénk színek és változatos minták is megjelennek rajtuk. Nagyon kényelmesek, így mindennapi használatra is ideálisak.

Ezek tehát azok a lábbelik, illetve szandálok, amik garantáltan a nyár slágereiként debütálnak. Ha tehát fel akarjuk frissíteni az otthoni cipőkollekciónkat, de mindenképp stílusos darabokat szeretnénk beszerezni, akkor ezek ideális választások lehetnek számunkra.

Amennyiben olyan márkák termékei között keressük az igazit, amelyek a divat legújabb trendjeit képviselik, akkor a Clusimo webshopban érdemes nézelődni!

(x)


Hirdetés