Hirdetés

Az előttünk álló hosszú hétvégén nemcsak a pécsi buszok menetrendje módosul, de változik a parkolási rend és a Biokom ügyfélszolgálati irodáinak nyitvatartása is.

Ahogy a városüzemeltetési társaság honlapján írja, a nemzeti ünnepre való tekintettel augusztus 19-én és 20-án az egyébként fizetős parkolási zónákban is ingyenes lesz a várakozás, illetve a munkaszüneti napnak megfelelően még augusztus 18-án, vasárnap sem kell fizetni a parkolásért. A három nap alatt ingyenesen lehet majd használni a Biokom felüljáró alatti „Boccaccio” parkolóját is. Fontos, hogy a forgalomcsillapított övezetekben ezekben a napokban is engedélyhez kötött a behajtás és a várakozás.

A társaság Siklósi úti központi ügyfélszolgálata felújítási munkálatok miatt augusztus 16-án és 21-én zárva tart. A hosszú hétvége miatt tehát augusztus 16. és 21. között az ügyfélszolgálat személyesen nem lesz elérhető, a személyes ügyintézést igénylő engedélyek kiadása szünetel. A zárvatartás ideje alatt, augusztus 16-án és 21-én a telefonos ügyfélszolgálat viszont ez idő alatt is elérhető – hangsúlyozza a Biokom.

A Pécsi Köztemető Siklósi út 43. sz. alatti ügyfélszolgálati iroda nyitvatartása:

augusztus 16-a péntek: 08:00-14:30-ig
augusztus 17-20-ig: zárva
augusztus 21-e szerda: 08:00-15:30

Temetés ügyintézéshez – az iroda zárva tartása alatt is – a temető honlapján lehet időpontot foglalni.

A sírkert természetesen a hosszú hétvégén is látogatható minden nap 6:00-20:00-ig.

Hirdetés