Hirdetés

A kopaszodás rengeteg férfi életét keseríti meg, hiszen ez a jelenség sok esetben magával a fiatalság elvesztésével is azonosítható. Ha Ön is küzd a hajhullás problémájával, viszont nem szeretné többé takargatni a kopasz foltjait, ismerje meg a hajbeültetés nyújtotta lehetőségeket!

Hogyan működik a hajbeültetés?

Bár néhány évtizeddel ezelőtt még visszafordíthatatlan volt a férfiak kopaszodása, ma már léteznek olyan modern eljárások, amelyek segítségével végleges megoldást találhatunk a kopasz foltok eltüntetésére. 

A TurboHair Medical hajbeültetés szolgáltatásának köszönhetően Ön is visszakaphatja egykori dús hajkoronáját, ráadásul az eredményt látva senki sem fogja megmondani, hogy ez a frizura nem egészen a természet adománya. 

Maga a folyamat egy személyes konzultációval kezdődik, ahol a szakemberek megvizsgálják a páciens fejbőrét, illetve meghallgatják az eredménnyel kapcsolatos elvárásait. Ezt követően beütemezik magát a beavatkozást, amely során kinyerik a hajtüszőket a tarkón lévő, dús területről, majd pedig átültetik őket a problémás részekre. 

Mennyire tartós az eredmény?

Sokan félnek attól, hogy a beavatkozást követően az új frizurájuk csak ideig-óráig fog megmaradni, azt követően viszont újra szembe kell nézniük a kopasz foltjaikkal. Emiatt azonban egyáltalán nem kell aggódni, hiszen a tarkóról kinyert hajtüszők egyáltalán nincsenek kitéve a hajhullás kockázatának. 

Magát a kopaszodást ugyanis a tesztoszteron hormon egyik változata, a DHT okozza, amely megtámadja a férfiak fején található hajhagymákat. A tarkón, illetve a fej oldalsó területein elhelyezkedő hajszálak azonban immunisak a DHT támadásaira, ezért is figyelhető meg, hogy a legtöbb férfi mindenhol elveszíti a haját, kivéve ezeken a területeken. 

Mivel a hajbeültetési eljárás során pont erről a két részről kerülnek kinyerésre a hajhagymák, ezek a későbbiekben sem vesztik el jó védekező tulajdonságukat, így garantálható a tartós, megbízható eredmény. 

Kinek ajánlott a hajbeültetés?

Bár a hajbeültetés végleges megoldást kínál a hajhullásra, sajnos akadnak olyan esetek, amikor nem ajánlott elvégezni ezt a beavatkozást. Első lépésként így mindenképpen érdemes ellátogatni egy konzultációra, ahol nemcsak a haj, illetve a fejbőr, hanem a páciens általános egészségi állapotát is felmérik. 

Amennyiben például a hajvesztést nem a DHT hormon, hanem más tényező okozza, nem biztos, hogy érdemes részt venni az eljáráson. Ugyanakkor fontos meggondolni a hajbeültetés megkezdését túl fiatal páciensek esetében is, hiszen egy kezdetleges kopaszodás a későbbiekben sajnos még rosszabbra fordulhat, így nem érhető el végleges eredmény. 

A hajhullás rengeteg férfi önbizalmát csorbítja, ma már viszont léteznek olyan modern eljárások, amelyekkel véget vethetünk a kopasz foltok takargatásának. Ha Ön is szenved ettől a problémától, és szeretne újra régi frizurájával büszkélkedni, érdemes lehet ellátogatni egy konzultációra, és tájékozódni a hajbeültetési lehetőségekről. 

(x)

Hirdetés