21 C
Pécs
csütörtök, szeptember 19, 2024
KezdőlapCsemegeÍgy lehet magabiztos az egész család a fotózáson

Így lehet magabiztos az egész család a fotózáson

A fotózások sokunknak lehetnek stresszesek, de ezzel kapcsolatban van egy jó hírünk: létezik már útmutató a megfelelő öltözék kiválasztásához! Tudjuk, ez nem old meg minden idegeskedéssel kapcsolatos problémát, de rengeteget fog dobni az önbizalmunkon, ha a megfelelő ruhadarabokban állhatunk a kamera elé.

Az öltözködési tippjeink nemcsak nőknek szólnak, hanem a család minden tagjának – cikkünkben a Lilly szett termékeiből inspirálódva hozunk ötleteket, melyekkel minden fotónk tökéletes lehet!

Alapvető tanácsok a ruhaválasztáshoz

Az egyik legalapvetőbb gondolat, amit szeretnénk kiemelni, hogy minden esetben olyan öltözéket válassz a fényképezésre, aminek megfelelő a mérete és kényelmesen érzed magad benne. Ez természetesen a mindennapokban is fontos, de a fotókon mindenképp érezni lehet majd, ha feszengsz, szorongsz a ruháidban, ugyanis ilyenkor még a testtartásod is rosszabb lehet.

Érdemes a színekre és mintákra is figyelni: általánosságban elmondható, hogy a nagy, feltűnő feliratok és minták nem a legjobbak, ugyanis elvonják a figyelmet a fotózott személyről. Az egyszínű vagy apró mintás darabok jobb választásnak bizonyulnak.

A stílusnak érdemes passzolnia a fotózás jellegéhez, de leginkább a személyiségünkhöz kell közel állnia.

Családi fotózásnál fontos az összhang

Amennyiben családi fényképsorozat készítése a cél, lényeges, hogy stílusban és színben összeillő öltözéket válasszunk. Gondolj csak bele: elég furcsán nézne ki, ha te kosztümben lennél, a párod pedig sportcipőben és mackónadrágban.

Az ilyen alkalmakra remek megoldás, hogyha kifejezetten családi szetteket választotok: már számos olyan verzió elérhető, melyben anya-apa és gyermekruhaelemek is vannak, tehát adott, hogy ki mit fog viselni. Ezek a speciális összeállítások különféle alkalmakhoz kapcsolódóan elérhetők, szóval akár karácsonyi, elegáns vagy hétköznapi verzióban is találtok majd ilyeneket.

Anya-lánya, apa-fia és testvérszettek

Az összhang akkor is fontos, ha csak a család egy részét akarjátok megörökíteni. Erre a legjobb választást az anya-lánya, apa-fia és testvérszettek jelentik, amelyek lényege, hogy összeillő anyagból, egymással harmonizáló színekben készülnek a ruhák – mindenki imádni fogja, nagyon különleges látványt fogtok nyújtani!

A testvérek esetén is érdemes ilyesmiben gondolkozni: bár két gyermek esetén nem annyira nehéz egyforma ruhába öltöztetni őket, az ilyen speciális ruhák sokkal szebbek, minőségibbek, mint a fast-fashion üzletek kelméi. Ezenkívül akkor is előnyösek, ha például fiú-lány párost kell öltöztetni, ugyanis ebben az esetben nem biztos, hogy találnánk másképp tökéletesen passzoló megoldásokat.

Nézz szét a neten, és találd meg a tökéletes szettet a fotózásra! 

Ne izgulj, a fotózás igenis lehet jó élmény! Ha találtok olyan ruhákat, melyek tökéletesen passzolnak hozzátok, akkor kényelmesen fogjátok magatokat érezni – ez pedig nem lehetetlen akkor sem, ha az egész családot fel kell majd öltöztetni.

(x)

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő