18 C
Pécs
péntek, szeptember 20, 2024
KezdőlapCsemegeAmikor a komfort a divattal párosul, ott valami igazán jó dolog születik!

Amikor a komfort a divattal párosul, ott valami igazán jó dolog születik!

Mindenki mást tart elsődlegesnek, amikor a lábbelijére gondol. Sokak számára a leglényegesebb az, hogy csinosak legyenek abban, amit viselnek, míg mások a kényelmet helyezik előtérbe. Ám alighanem mindkét csoport elégedettségére szolgál, ha mindkét paraméter egyesül a kiszemelt lábbeliben.

Az egészség rendkívül fontos!

Még a híroldalak is rendre foglalkoznak azzal a kérdéssel, hogy a társadalomra milyen egészségi állapot jellemző. Optimizmusra sajnos kevés az okunk, ugyanakkor lényeges szembenéznünk azzal, hogy az, hogy mi konkrétan mit hozunk ki egy adott helyzetből, az elsősorban rajtunk fog múlni.

Itt vannak többek között a Batz női papucsok, amiket viselve valódi kényelmet biztosíthatunk a lábainknak, miközben elkerülünk számos mozgásszervi panaszt, mint amilyen a láb- vagy derékfájás. Elsősorban azok számára szükséges odafigyelni erre a területre, akik sokat állnak vagy éppen járnak munkavégzés közben. Ugyanakkor a rossz hatásokat akkor is érezhetjük, ha ez nem érint bennünket.

Sajnos rendszerint csak később – amikor már kialakultak a problémák – kezdünk el foglalkozni a megfelelő lábbeli kiválasztásának kérdésével, pedig ahogy a legtöbb egészségügyi kérdésben, itt is a prevencióval járnánk a legjobban. Most mutatunk egy olyan megoldást, ami nemcsak ideális a komfort és egészség szempontjából, hanem megjelenésével is képes a szívünkbe lopni magát.

Papucsok, amiket csak szeretni lehet!

A Bori papucsokat minden Batz-rajongó jól ismeri, viszont ha te még nem találkoztál velük, akkor most ne hagyd ki az ismerkedést! Hogy miért mondjuk ezt? Azért, mert fantasztikus új színekkel lehet most beszerezni ezeket a modelleket, amik bár papucsok, de olyan csinos, stílusos megjelenéssel bírnak, hogy bátran viselhetjük őket akár szoknyával a városban sétálva is.

Egyszerre találhatjuk meg benne azt a tetszetős modellt, amelyben jól érezzük magunkat, és csinosan mutatunk, és azt a kényelmi darabot, amiben nem fárad el a lábunk, ami nem töri a lábfejünket, és amit hosszú időn keresztül is viselhetünk anélkül, hogy kényelmetlenné válna.

Lássuk a színeket!

A Turquoise Mix, az Orange Mix, valamint a Gold a legújabb modellek a Bori termékcsaládban, amiket igazán könnyű megkedvelni, hiszen képesek vidámságot hozni a mindennapjainkba. Az első a türkiz, ami egy olyan kellemes árnyalata a kéknek, ami biztosan sok meglévő ruhánkhoz nagyszerűen passzol majd: a klasszikus kék farmer és fehér ing kombinációhoz például abszolút telitalálat. A narancsot azok fogják kedvelni, akik nem riadnak meg az élénkebb árnyalatoktól, míg az arany Bori papucs igazi jolly joker, amit beszerezve egy minden szetthez illő, csinos lábbelink lehet.

A lábfejjel párhuzamosan futó fonott résznek köszönhetően túlmutatnak a hagyományos papucsformán, és igazán mutatóssá válnak. Emellé társul az elképesztően kicsi súly, a rugalmasság és az extra kényelem. Még amiatt sem kell aggódnunk, hogy illeszkedik-e majd a mi lábfejünkre, hiszen a tépőzár és a pántok révén tökéletesen magunkra tudjuk majd igazítani.

(x)

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő