Hirdetés

Miközben még javában tombol a vénasszonyok nyara, nehéz elképzelni, hogy pár hét múlva, az esős, hideg őszi estéken milyen jó lesz bekuckózni a meleg lakásba. Az ilyen napokon érdemes elővenni egy társasjátékot, hiszen a családdal vagy a barátokkal közös maratoni játszmák egykettőre elfedtetik a zord időjárást. A remek szórakozásról idén a Tüke Kártya gondoskodik!

A kártyatulajdonosok jól tudják, a Tüke Kártya csapata időről időre szuper játékokkal jelentkezik. Jó szokásukhoz most is tartották magukat, ezúttal a Pécsi Pagony Könyvesbolt felajánlásának köszönhetően egy Lokomoto társasjáték vár a szerencsés nyertesre.

A játékban való részvétel igazán egyszerű: ha még nem tetted, kövesd be a Tüke Kártya hivatalos Facebook oldalát, majd a nyereményjátékról szóló bejegyzés alatt jelöld meg azt a személyt, akivel kipróbálnád a társast!

A játék időtartama: szeptember 24. 09:00 – szeptember 27. 12:00

A nyertessel a Facebook kommentjére válaszolva szeptember 27-én, 14:00 óráig veszi fel a kapcsolatot a Tüke Kártya csapata, hogy egyeztessenek a nyereménynek átvételi módjáról.

A játékban csak érvényes kártyával rendelkezők vehetnek részt, a részletes szabályzat pedig ezen a linken érhető el.

Hirdetés