Hirdetés

Valószínűleg sokan vagyunk, akik előszeretettel böngésszük a híreket, hogy képben legyünk az újdonságokkal, fejleményekkel. Vannak, akik a bulvárrovatot böngészik lelkesen, míg másokat inkább a technológia, illetve azon belül is az építőiparral kapcsolatos hírek érdekelnek.

Az itt szereplő cikkekben gyakran olvashatunk az olyan melegburkolatokról, mint amilyen például a laminált vagy a vinyl padló. Ha te is ilyen burkolatot tervezel az otthonodba, akkor nagyon fontos, hogy padlóalátétet is alkalmazz a kivitelezés során.

Még nem jutottál el odáig, hogy beszerezd ezt a nélkülözhetetlen kiegészítőt? Akkor figyelmedbe ajánljuk az újház debreceni út melegburkolat-kiegészítő menüpontját, ahol a Baudekor, a Bautool és a Masterplast termékeit is megtalálod. Itt többféle padlóalátétet is találsz, többek között például a polietilénhab-lemez is elérhető.

Mai írásunkban a padlóalátétekről lesz szó egy kicsit bővebben. Érdemes velünk maradnod, ha tudni szeretnéd, miért is fontos a használatuk, lássuk!

A padlóalátét több szempontból is fontos szerepet tölt be

Melegburkolás során az egyik legfontosabb kiegészítő nem más, mint a padlóalátét, amit a burkolat alá kell helyezni, és aminek az alkalmazása több szempontból is fontos. 

Nagymértékben hozzájárul például a megfelelő hőszigetelés biztosításához. Megakadályozza a hőveszteséget, ezáltal segít megtartani az adott helyiség hőmérsékletét.

Emellett a burkolat nedvességtől, valamint penészesedéstől való védelméről is gondoskodik. A talajt is egyenletesebbé teszi, aminek köszönhetően véd az ebből adódó károsodásoktól, például repedésektől, eldeformálódásoktól is.

A polietilénhab-lemez kiváló hő- és hangszigetelő

Az egyik legnépszerűbb padlóalátét a polietilénhab-lemez, ami nagyon könnyű, rugalmas és kiváló hő-, illetve hangszigetelő képességekkel rendelkezik. Hatékonyan csillapítja a lépészajt, így kitűnő választás ott, ahol fontos a csendes környezet megteremtése. Remekül használható például vinyl, illetve laminált padló alatt is.

Minden eszköz egy csomagban 

Természetesen a munkavégzéshez nemcsak a padlóalátétre van szükség, hanem a különböző eszközökre is. Ha nem akarsz bajlódni ezeknek az összeválogatásával, akkor egy komplett lerakószettet is beszerezhetsz, ami minden fontos kelléket, szerszámot tartalmaz, ami szükséges lehet a munkavégzéshez.

Bízunk benne, hogy ezek után nem kérdés, miért is annyira fontos melegburkolat-kiegészítő a padlóalátét, és miért nélkülözhetetlen a használata. Amellett, hogy kitűnően szigetel, és megakadályozza a zajok, lépéshangok átszűrődését, még a burkolatot is óvja a nedvesedéstől, a penészesedéstől, illetve az egyenetlen talaj okozta sérülésektől.

Ne aggódj, ha tele vagy kérdésekkel vagy van, amivel kapcsolatban bizonytalan vagy! Az újház debreceni út weboldalán nemcsak építőanyagok, kiegészítők beszerzésére van lehetőséged, hanem igény esetén akár szakértői tanácsadást, útmutatást is kérhetsz.

(x) 

Hirdetés