Koncertre hív a Tüke Kártya az eddigi legnagyobb nyereményjátékkal

Hirdetés

A Tüke Kártya csapata az eddigi legnagyobb szabású játékára várja a kártyatulajdonosokat. Ezúttal a Dire Straits Legacy pécsi koncertjére lehet öt darab páros jegyet nyerni, és ehhez mindössze egy kérdésre kell helyesen válaszolni.

A Dire Straits ikonikus, teljesen egyéni hangzású zenéjét varázsolja vissza Pécsre az új felállás, a Dire Straits Legacy. A zenekar a Lauber Dezső Sportcsarnokban november 14-én ad felejthetetlen koncertet, amelyre a Tüke Kártya jóvoltából most a jegyünket is megnyerhetjük.

Ahogy a rutinos résztvevők már megszokhatták, a játék menete igen egyszerű: csak egy kérdésre kell helyesen válaszolni a Tüke Kártya Facebook oldalán. Azok között, akik jó megoldást küldenek be, öt darab páros belépőjegyet sorsolnak ki.

A kérdés így hangzik:

Mikor lépett fel először Magyarországon a Dire Straits, és hány koncertet adtak egymás utáni napokon?

A három válaszlehetőség a nyereményjátékról szóló eredeti posztban olvasható.

Fontos, hogy a játékban csak érvényes Tüke Kártyával rendelkezők vehetnek részt. A teljes szabályzat ezen a linken érhető el.

A nyereményjáték időtartama:

október 09. 15:00 – október 16. 11:00

A nyertesekkel a Facebook kommentjére válaszolva október 16-án, 12:00 óráig veszi fel a kapcsolatot a Tüke Kártya csapata, hogy egyeztessenek az ajándék átvételi módjáról.

Nincs még Tüke Kártyád? Igényelj digitálisan!

Nem probléma, ha még nincs Tüke Kártyád, hiszen ezen a linken keresztül pár perc alatt megrendelheted az otthonod kényelméből is. A kártya az online vásárlást követően 48 órán belül megérkezik e-mailen, és ezután már indulhat is a játék.

Hirdetés