9 C
Pécs
szerda, október 16, 2024
KezdőlapPécs AktuálPontot szerzett Nagykanizsán a PMFC

Pontot szerzett Nagykanizsán a PMFC

Küzdelmes, kevés helyzetet hozó meccset játszott az éllovas otthonában a Pécs, a 0-0 eredmény után maradt a tabella ötödik helyén Aczél Zoltán együttese.

A Kaposvár elleni döntetlen után újabb rangadó várt a PMFC labdarúgócsapatára az NB III.-ban. Ezúttal a listavezető Nagykanizsa vendégei voltak Daruék.

Nem volt könnyű dolga Aczél Zoltánnak, ugyanis sérülés matt ezúttal Zvara, Tóth és Hegedűs sem állt rendelkezésére, ráadásul Helesfay sem tudott kezdeni.

Az mindenesetre gyorsan kiderült, hogy hiába volt a kanizsaiak eddigi eredménysora imponáló, játékban egyáltalán nem félelmetesek. Az első félidőben is egyeteln komoly lehetőségük adódott, de azt Varasdi védeni tudta – közben pedig a Pécsnek is akadt helyzete a túloldalon.

A fordulás után sem változott sokat a játék képe. Brusztolós meccset játszott egymással a két csapat, de az átütő erő hiányzott mind a két oldalon, így a 0-0 végül teljesen igazságos végeredménynek mondható.

Közelebb az élen állóhoz így sem került a Pécs, azonban élmezőnyében egyre nagyobb a tülekedés. Az első Nagykanizsa 26 pontos, a PMFC pedig 20 ponttal áll az ötödik helyen.

Nagykanizsa–PMFC 0-0
Labdarúgó-NB III., Dél-Nyugati csoport, 11. forduló.
Nagykanizsa: Mészáros – Ekker, Kovalovszki, Szanyi, Lakatos – Terbe, Godzsajev – Kovács (Vukk, 76.), Szabó (Szökrönyös, 76.), Lőrinc (János, 59.) – László (Csörgő, 59.). Vezetőedző: Gabala Krisztián.
PMFC: Varasdi – Preklet, Ikonomou, Füredi – Sági (Miklós, 46.), Ócsai (Morvai, 46.), Rabatin, Bukovics (Fejős 61.), Németh (Bor, 61.) – Wirth (Szalánszki, 76.), Daru. Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő