9 C
Pécs
szerda, október 16, 2024
KezdőlapPécs AktuálA kiscsapatok hangja lenne a szövetség elnökségében

A kiscsapatok hangja lenne a szövetség elnökségében

Október 12-én tartották a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) tisztújító közgyűlését, ahol Madaras Norbertet újra elnöknek választották, míg a pécsi Lukács Gergely ismét bekerült a szövetség elnökségébe.

Még 2020-ban számoltunk be róla, hogy komoly pécsi sportdiplomáciai sikert aratva bekerült az MVLSZ döntéshozó testületébe Lukács Gergely, a PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola vízilabda-szakosztályának szakmai igazgatója. A szövetséget akkor még Vári Attila vezette, azonban az elnöki székben két évvel ezelőtt változás történt. Az olimpiai bajnokot egy másik olimpiai bajnok, Madaras Norbert váltotta. A friss hírek pedig arra utalnak, hogy Madaras is elégedett lehetett Lukács Munkájával, hiszen a hétvégi tisztújítás után biztossá vált, a pécsi szakember a következő négy évben is elnökségi tagként dolgozhat az MVLSZ-ben.

– Óriási megtiszteltetés, hogy immáron második  ciklusomat kezdhetem meg az MVLSZ elnökségi tagjaként, ezúton is köszönöm a bizalmat – nyilatkozta lapunknak Lukács Gergely. – Szeretném folytatni az elmúlt négy évben megkezdett munkát abban az ütemben és stílusban, ahogy a csapatok megszokhatták. Sok dolgot sikerült elérnünk és megvalósítanunk már, de természetesen maradtak még olyan területek, ahol fogunk tudni előre lépni.

Lukács a Területi Liga képviseletében, annak elnökeként került be az MVLSZ elnökségbe. Érdekesség, hogy őt valójában kétszer is meg kellett választani. Előbb szeptember végén a Területi Liga küldöttei szavaztak neki újra bizalmat, majd jöhetett a szövetség tisztújító közgyűlése.

– A Területi Liga éves küldött gyűlésén bemutatott programomnak megfelelően fogunk haladni és nagyban szeretnék támaszkodni a munkacsoportok tagjaira is. Azon fogok dolgozni, hogy a közepes és kis csapatok hangja minél hatékonyabban jusson el a szövetség elnökségébe és a megfelelő bizottságokba is.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő