11 C
Pécs
szerda, október 16, 2024
KezdőlapAlapértelmezett kategóriaPécsi Fidesz: változáspárti többséggel alakult meg az új közgyűlés

Pécsi Fidesz: változáspárti többséggel alakult meg az új közgyűlés

A pécsi közgyűlés keddi alakuló ülése után a Fidesz közleményben reagált az ott történtekre. A Csizmadia Péter frakcióvezető által jegyzett kommünikét változtatás nélkül mutatjuk.

„Letették polgári szövetségünk mandátumot szerzett közgyűlési képviselői esküjüket a mai napon a Városházán. A várost szolgáljuk, Pécsért dolgozunk, polgáraink életét jobbá, városunkat erősebbé tesszük! Közös erővel új, sikeres fejezetet nyitunk Pécs történetében.

Különfélék vagyunk, de Pécs szeretete a felbonthatatlan kötelék, amely egybefűz minket. Nekünk Pécs nem propaganda, nekünk Pécs szívügy.

Térjünk vissza a hagyományos pécsi értékekhez: az összefogáshoz, a becsülethez, a tisztességhez, a rendhez! Frakciónk minden Pécs és polgárai érdekét szolgáló ügyet, kezdeményezést támogat. Nincs fontosabb otthonunk békéjénél, biztonságánál és fejlődésénél, ehhez a ciklus minden egyen napján megalkuvás nélkül ragaszkodni fogunk.

Megválasztott képviselőink erős, demokratikus felhatalmazást kaptak a választópolgároktól, akik nemet mondtak a sikertelenségre, a baloldali arroganciára, a polgármester egyeduralmára, igent mondtak a biztonság és a fejlődés programjára. Mostantól a közgyűlésnek lesz polgármestere, és nem fordítva, ezzel a pécsiek akarata érvényesül a döntéshozatalban.

Ma egyértelművé vált, hogy a polgármesternek nincs többsége, a levitézlett baloldali kádereket pedig nem támogatja a közgyűlés. Új fejezet kezdődik tehát, ahol elvárjuk a polgármestertől, hogy valódi tárgyalásokat folytasson a képviselőkkel, ne veszélyeztesse városunk működését.

Van erőnk, képességünk, hogy megvalósítsuk közös céljainkat, Pécs mindannyiunk otthona, mindenkire számítunk, aki valóban tenni akar a városért!

EGY PÉCS VAN!
A VÁROS MINDENEKELŐTT!”

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő