16.7 C
Pécs
hétfő, október 28, 2024
KezdőlapPécs AktuálIdeiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a temetőnél

Ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a temetőnél

Mindenszentek és halottak napja alkalmából október 31. és november 3. között ideiglenes forgalomkorlátozás lép érvénybe Pécsett – írta a rendőrség Facebook-oldalán.

Október 31-én 10 órától november 3. 21 óráig a Siklósi úton a Kanizsai Dorottya úttól számított 30 métertől a temető déli bejárata előtti 30 méterig terjedő útszakaszának jobb oldali külső forgalmi sávjában lehet majd parkolni. Ez idő alatt a kijelölt útszakaszon a „megállni Tilos” jelzőtáblák hatályát feloldják! – áll a rendőrség közleményében.

A forgalomkorlátozás ideje alatt a Kanizsai Dorottya út és a temető déli bejárata közötti útszakaszon 40 km/h sebességkorlátozás lesz!

Tilos megállni október 31-én 10 órától november 3-án 21 óráig a Nagyárpádi út Faiskola utca és Kemény Zsigmond utca közötti szakaszának mindkét forgalmi sávjában, továbbá „Gyalogosátkelés” jelzőtáblát helyeznek ki.

Feloldják október 31-én 10 órától és november 3-án 21 óráig a Siklósi úti Shell benzinkút és a temető északi bejárata közötti útszakaszán a „Megállni Tilos” jelzőtábla hatályát!

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő