Mit jelent az hogy vulkanikus, minerális, vagy éppen terrroir? Miért sós a bor, és hogy kerül kavics a pohárba? Minderről Szabó Zoli barátunk a borkóstolók feketeöves nagymestere mesél nekünk ezen az estén 11(!) bor társaságában!
IDŐPONT: 2023. MÁRCIUS 10. Péntek 19.00
Maximális létszám: 26 FŐ
A KORLÁTOZOTT LÉTSZÁM MIATT ELŐRE JELENTKEZNI KÖTELEZŐ!
TERVEZETT BORSOR:
Sike Balázs Pincéje Badacsonyi Zeusz 2020
Gizella Pince Tokaji Cuvée Furmint-Hárslevelű 2021
Sabar Olaszrizling Birtokbor 2021
Szászi Endre Balaton-felvidéki Hárslevelű 2021 BIO
Váli Péter Ágyús Dűlő Kéknyelű 2019
Antinori Castello Della Sala San Giovanni della Sala 2021
HedoNick Pince Kraken 2019
Somlói Apátsági Pince Juhfark 2020
GYÖRGYKOVÁCS Nagy-Somlói Sárgamuskotály 2020
N.A.G. Föld és Ég Syrah 2019
Nativ Rosso Velluto 2019
Kizárólag előrendelés alapján hidegtálat is készítünk a kóstolóhoz:
Sonka, lágy gouda, zöldfűszeres kecskesajt krém, pisztáciás sós vaj, tökmagolaj és kovászos Pityókás kenyér
BORKÓSTOLÁS: 7.990 Ft/fő, ami kifli karikákat és ásványvízfogyasztást is tartalmaz!
HIDEGTÁL: 2.000 Ft/fő
JELENTKEZÉS: 30/858-7494, [email protected], vagy Facebook üzenet formájában
(x)